Zažíváte snad nechuť k zelenině a ovoci, která ve vás vyklíčila například v českých jídelnách nebo školních kuchyních? Tak to jste jedni z mnoha, protože snad každý druhý nesnášel většinu jídel z těchto hromadných jídelen, kde často vaření bylo spíše zaměňováno s brutální vraždou jakékoliv ingredience a vší její chuti, dokud z toho všeho nebyla jednolitá hmota s bramborem nebo rýží. Určitě si vzpomenete na to jedno pověstné jídlo z vaší jídelny, které jste bytostně nesnášeli a doteď se vám trošku otáčí žaludek, jenom co o tom slyšíte. Možná je to koprovka, možná je to segedínský guláš nebo jiné omáčkovité jídlo, které jste od těch dob „nepozřeli“ ani za boha.zelenina ve výstřiku vody.jpg

Pokud je to tak, tak to pro vás máme menší nabídku, nebo spíše výzvu, chcete-li. Častokrát máme totiž tuto nechuť proto, protože si pamatujeme tu zlou chuť, zatímco třeba smažené hranolky nebo pořádný řízek žádnou takovou chuť neměl. Přesně proto je důležité, když hubnete, abyste si nejdříve stanovili jídelníček, kterého se budete držet. Musíte se vnitřně postavit před neoblíbenou zeleninu či ovoce a poupravit ji tak, aby vám chutnala. Samozřejmě zprvu to půjde těžce, ale ten pravý zázrak spočívá v tom, že začnete během tohoto procesu hubnout = to znamená, že budete ubírat na váze a přibírat v apetitu a hlavně se budete cítit lépe, možná natolik, že zkusíte i tu zeleninu.žena držící meloun a dívající se do kamery.jpg

No jo, ale jak se dostat do toho bodu, že i nesnášená zelenina začne vypadat dobře a zvážíte ji jako součást jídelníčků? Ideální jsou právě přírodní doplňky stravy, které dokáží podpořit celý proces. Například slimex složení nám nabádá, že se jedná o nezávadnou látku s ověřenými účinky na naše zdraví a především poté snižování tělesné hmotnosti, které je tak nesmírně důležité. A až budete jásat nad váhou, třeba se odvážíte pustit i do té brokolice v obchodě.